Recrutare la cursuri de infirmiere

By aprilie 15, 2015Articole
recrutare

Până în luna ianuarie 2015 două serii de infirmiere au finalizat cursurile de calificare în județul Harghita. Alege și tu cursurile de calificare în meseria de infirmier, alege grija care contează!

Cursurile sunt organizate de Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială în cadrul proiectului “Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate“, proiect implementat în parteneriat cu Asociația Four Change și Centrul Diecezan Caritas Iași, cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investește în oameni!

Pentru cursul de calificare, din județul Harghita și Covasna la începutul anului 2015 (ianuarie-februarie) au optat în total 65 de persoane. Persoanele înscrise sunt în mare parte angajate ale spitalelor din Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și Covasna.

Alege și tu cursurile de calificare în meseria de infirmier, alege grija care contează!

Cursurile de formare în meseria de infirmier au o durată de 6 luni, în total 720 de ore (240 teorie, 480 practică) aducând o serie importantă de beneficii pentru femei: vor beneficia atât de o calificare, cât și de un certificat de absolvire recunoscut în Uniunea Europeană.

Date de contact: Horváth Katalin, telefon: 0732-830.034

Leave a Reply