Asociatia 4change

By noiembrie 26, 2014Parteneri
4change

Asociaţia Four Change este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2012 de o serie de experti in societatea civila romaneasca care si-au propus sa produca schimbari pozitive, majore in sectorul neguvernamental, dar si in cadrul comunitatilor in care actioneaza. Prin aceasta asociatie, fondatorii doresc sa creasca nivelul de profesionalizare a organizatiilor neguvernamentale si sa le sprijine pe acestea in domeniile si activitatile in care nu au experinta si deseori le neglijeaza, cum ar fi cercetarea, promovarea, planificarea strategica, managementul de proiect etc. Ghidati de sloganul „Din pasiune pentru societatea civila”, membrii fondatori ai asociatiei au aderat la valori precum profesionalism, dedicare, transparenta, competitivitate, expertiza, experienta, inovatie, deschidere, integritate, responsabilitate, flexibilitate, adaptabilitate.

Misiunea organizatiei sa sprijine organizatiile societatii civile pentru a deveni actori relevanti in dezvoltarea societatii romanesti.

Cei trei membrii au asociatiei au o experienat notabila in domeniul managementului de proiect, al promovarii initiativelor societatii civile din Romania si in domenii precum cercetare, training si consultanta, responsabilitate sociala, implicare civica si au participat activ in diferite proiecte adresate persoanelor dezavantajate, cresterii capacitatii organizatiilor, implicarii membrilor comunitatii, elaborarii de documente de politica publica etc.

Leave a Reply